Meny
Lukk menyen

Covid-19

Les mer om hvordan vi på Skåtøy Kafé håndterer situasjonen.

Hvordan vi forholder oss til Covid-19

Kjære gjester,

I lys av COVID-19 utbruddet, ønsker vi å klargjøre hvordan vi som kafé forholder oss til situasjonen gjennom disse utfordrende tider. Vi forholder oss til enhver tid til myndighetene og helsedirektoratets retningslinjer og anbefalinger.
Våre gjester og medarbeidere sin helse og sikkerhet er vår høyeste prioritering. Vi vil fortsette å styrke streng hygiene praksis, samtidig som vi gjør forebyggende tiltak i henhold til gjeldende retningslinjer. Nedenfor følger ytterligere presiseringer av hvordan vi gjør det på Skåtøy Kafé. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger ber vi deg rette disse direkte til post@skatoykafe.no.

Med vennlig hilsen,
Oss på Skåtøy Kafé


Hvordan vi gjør det:
Vi har økt våre hygieniske tiltak ytterligere for å sikre at vi har et trygt og godt miljø for både våre gjester og medarbeidere. Vi følger regjeringens anbefalinger nøye og gjør løpende vurderinger av driften i den pågående situasjonen og har iverksatt flere sikkerhetstiltak for å sikre et sikkert miljø.

Våre tiltak:  

  • Vi har etablert økt hyppighet av rengjøring og desinfisering av våre fellesarealer, toaletter og øvrige kontaktpunkt.
  • Vi ber deg vente utenfor kaféen til du får anvist plass
  • Det vil være redusert kapasitet og antall sitteplasser for å opprettholde god og pålagt avstand.
  • For bestilling ved disken er det lagt opp til 1 meter avstand i køen.
  • Vi har i denne spesielle situasjonen tatt bort all form for kontant betaling, og oppfordrer alle våre gjester til å betale med kort eller vipps.
  • Vi ber alle våre gjester om å bidra til å forebygge smitte ved å følge folkehelseinstituttets retningslinjer om hygiene.
  • Dette betyr også at vi ber gjester som kjenner symptomer, har vært i kontakt med andre velkommen ved en senere anledning.