Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden
Lørdag 27. juni

Inger Nordvik

kr 265,-

Velkommen til en stemningsfull aften med Inger Nordvik trio i hagen til Skåtøy Kafé.

Den klassisk utdannede sangeren Inger Nordvik trekker inn både jazz, folk og pop i sin nylig slippede debutalbum, skrevet, arrangert og produsert av Nordvik selv. Hennes nye singel "Lost" utforsker den vanskelige overgangen fra å være avhengig av andre til å gå ut i verden alene - med nydelig vokal av Inger Nordvik og ville improvisasjoner fra den tyske saksofonisten Johannes Schleiermacher.

Send din forespørsel

Konsertstart kl. 18.30

Dørene åpner kl. 17.00

Billetter kan kjøpes på Skåtøy Kafé og Tollboden Hotell.

For fergetider se www.fjordbat.no

Book her

Selv er Inger Nordvik vokst opp med blant annet religiøse folketoner, jazz og klassisk, og hun er utdannet ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo hvor hun opprinnelig så for seg seg en karriere innen klassisk sang. Med et iboende skaperbehov og med innflytelse fra nevnte Mitchell til Jeff Buckley og Kate Bush, ble det med tiden likevel tydelig at hun skulle bevege seg videre fra det klassiske og skolerte miljøet. Hun fullførte studiene og dro til Berlin, hvor hennes sans for låtskriving og improvisasjon fant seg til rette sammen med jazzmusikerne Karl-Erik Enkelmann og Dag Magnus Narvesen.

Sammen med de to jazzmusikerne spilte Nordvik inn halvparten av låtene på "Time" i studioer i Polen og Berlin. Den andre halvparten ble arrangert i Norge og spilt inn i hennes hjemby Harstad, denne gangen for strykere og vokal, nærmere hennes klassiske og folkemusikalske bakgrunn. Kaotisk og myk på én gang, "Time" oppnår noe unikt til å være en debut - albumet trekker frem Inger Nordvik som en artist full av potensiale, samtidig som det binder sammen to musikalske verdener til en fullkommen og spektakulær enhet. Det er bare å glede seg!

Utstilling av Karianne Gruer Torp

Konsert med Inger Nordvik trio

Konsert med Tove Bøygard og Tom Roger Aadland