Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden
Lørdag 01. august

Inger Nordvik

kr 265,-

Sikre deg billett til en stemningsfull aften med Inger Nordvik i hagen til Skåtøy Kafé.

Den klassisk utdannede sangeren Inger Nordvik trekker inn både jazz, folk og pop i sine låter.

"Hun har et stort vokalt omfang og et forhold til intonasjon man bare kan elske når stemmen hennes beveger seg uanstrengt langt opp i det lyseste registeret." Kritikk fra Harstad Tidene. Hennes nysluppede singel "Lost" kan du høre her.

Det er bare å senke skuldrene og å nyte ...

Send din forespørsel

Konsertstart kl. 18.30

Dørene åpner kl. 17.00

Billetter kan kjøpes på Skåtøy Kafé og Tollboden Hotell.

For fergetider se www.fjordbat.no

Ønsker du å reservere bord, send oss en melding på Facebook!

Skulle det blir endringer i dagens retningslinjer forbeholder vi oss retten til å avlyse konserten. Billettprisen blir refundert.

Book her

Selv er Inger Nordvik vokst opp med blant annet religiøse folketoner, jazz og klassisk, og hun er utdannet ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo hvor hun opprinnelig så for seg seg en karriere innen klassisk sang. Med et iboende skaperbehov og med innflytelse fra nevnte Mitchell til Jeff Buckley og Kate Bush, ble det med tiden likevel tydelig at hun skulle bevege seg videre fra det klassiske og skolerte miljøet. Hun fullførte studiene og dro til Berlin, hvor hennes sans for låtskriving og improvisasjon fant seg til rette sammen med jazzmusikerne Karl-Erik Enkelmann og Dag Magnus Narvesen.

Sammen med de to jazzmusikerne spilte Nordvik inn halvparten av låtene på "Time" i studioer i Polen og Berlin. Den andre halvparten ble arrangert i Norge og spilt inn i hennes hjemby Harstad, denne gangen for strykere og vokal, nærmere hennes klassiske og folkemusikalske bakgrunn. Kaotisk og myk på én gang, "Time" oppnår noe unikt til å være en debut - albumet trekker frem Inger Nordvik som en artist full av potensiale, samtidig som det binder sammen to musikalske verdener til en fullkommen og spektakulær enhet. Det er bare å glede seg!

Konsert med Inger Nordvik