Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden
Torsdag 16. juli

Jord & Hav

kr 420,- (inkl. gebyr)

Tove Bøygard og Tom Roger Aadland er to av landets mest kritikerroste artister de siste årene. Nå drar de på turné sammen og 16. juli får du oppleve dem på idylliske Skåtøy i Kragerøskjærgården. Under konserten i hagen til Skåtøy Kafé vil du komme tett på artistene, mens Tove og Tom Roger synger og prater om sangene som har betydd mest for dem.  

Terningkast 6! Tove og Tom Roger er begge kjent som musikalske historiefortellere av rang, og det ligger mye levd liv bak låtene deres. Sikre deg billett til en musikalsk aften med sterke låter på norsk, der du ikke vet om tårene som renner kommer av latter eller gråt.

Send din forespørsel

Tidspunkter

Dørene åpner kl. 17

Konsertstart kl. 18.30

Varighet 90 min.

Per dags dato er konserter etter 15. juni tillatt og vi er positive til å kunne skape fantastiske konsertopplevelser til deg i sommer. Skulle det blir endringer i dagens retningslinjer forbeholder vi oss retten til å avlyse konserten. Billettprisen blir refundert.

For fergetider se www.fjordbat.no

Book her

Tove Bøygard

beskrives som «en formidabel artist, tekstforfatter og låtskriver» av Aftenposten, som gir hennes nye album «Jord» terningkast seks. Det samme gjør en rekke andre anmeldere. «Kunne vært Springsteen på sitt beste og mest klartenkte», skriver Dagsavisen. «Nordens bästa countrysångerska», mener svenske HiFi & Musik. Tove er kjent for sine energiske konserter, og lanseringsturneen for «Jord» gikk for fulle hus. Sammen med søsteren Anita, har hun i duoen Bøygard gitt ut blant annet det Spellemannsnominerte albumet «Blågras på Skrindo».

Tom Roger Aadland

ble lagt merke til for alvor da han gav ut Dylan på nynorsk-plata «Blod på spora». Oppfølgeren «Blondt i blondt» ble kåret til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk i 2016. Samme år skrev han mange av tekstene på Hellbillies’ albumsuksess «Søvnlaus» (låten «20 år på vegen» nærmer seg 4 millioner strømminger). Tom Roger har gitt ut fem kritikerroste album med egne låter, og hatt en rekke singler spillelistet på NRK P1, bl.a. «Alle dei i ei» og «Min beste ven på ein dårleg dag». Til høsten kommer hans første livealbum, innspilt i Oslo Konserthus.

Utstilling av Karianne Gruer Torp

Konsert med Inger Nordvik

Konsert med Tove Bøygard og Tom Roger Aadland