Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden

Siri Madeleine

Utstilling varer fra 6. mai til 8. juni

Velkommen til utstilling med Siri Madeleine

Siri Madeleine Nordahl Hanssen går under kunstnernavnet Siri Madeleine. Kreativitet, lidenskap for farger og det visuelle, har hun alltid hatt i seg, og det kommer frem i abstrakt akrylmaling på lerret.

Hun utfordrer seg til å pushe grenser gjennom utfold i lek av verdens utallige fargemuligheter, og ved å utforske nye teknikker. Improviserer for å få en uforutsigbarhet som gjør at hun beholder sitt særpreg. Inspirasjon får Siri Madeleine fra farger rundt seg, blant annet havets klare, dype, blågrønne turkis-toner. Turkis er en rød tråd i hennes arbeider. De mange fargekombinasjoner kommuniserer og uttrykker det hun føler.

 

I tillegg til turkis-tonene, skaper hun struktur i sine arbeider. Hun anvender medier som paste, sand, sparkel, kniv, silkepapir, håndlaget papir, vann og renne-teknikk, som bringer liv til lerretet. Hun jobber intuitivt og skisserer sjeldent i forkant. Maleriet blir til mens hun arbeider, og teksturen som fremkommer underveis, gir spenning i arbeidet. Maling er terapi for Siri Madeleine. Farger er hennes drivkraft, og essensen i kunsten.

 

Følg henne på

Instagram; #art_by_sirimadeleine og

Facebook; @Art by Siri Madeleine

 

Og sjekk ut nettgalleriet; Svanestudio.no

Vernissage

Velkommen til vernissage lørdag 14. mai

Send din forespørsel