Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden
Lørdag 11. juli

TeleGram

kr 295,-

Lørdag 11. juli spiller TeleGram i hagen til kaféen: fire av Norges mest erfarne og talentfulle musikere som spiller «akustisk, folkinspirert kammerpop»!

Det venter deg gitarer, mandolin og banjo fra støvete americana, soul-inspirerte melodiføringer og klangen av klassiske stryketoner fra cello og fiolin! Låter som er nøye arrangerte, men som innimellom åpner opp for improvisasjoner og lengre partier der bandet kan male ut ulike musikalske landskaper. 

Helt sentralt står sangene. I TeleGram dyrker de det åpne, transparente lydbildet og mulighetene denne besetningen gir foren musikk man godt kan kalle «kammerpop»!

TeleGram spilte inn sitt første album i Studio Paradiso i Oslo våren 2018 og albumet ble sluppet 8.november 2018. I 2019 har bandet hatt omfattende konsertvirksomhet rundt om i Norge. 

Send din forespørsel

Konsertstart kl. 18.30

Dørene åpner kl. 17.00

Billetter kan kjøpes på Skåtøy Kafé og Tollboden Hotell.

For fergetider se www.fjordbat.no

Skulle det blir endringer i dagens retningslinjer forbeholder vi oss retten til å avlyse konserten. Billettprisen blir refundert.

Book her

Bandetbestår av dette erfarne stjernelaget: 

MariusGraff – vokal, gitar, banjo, resonatorgitar
KajaPettersen – cello, vokal 
NikolaiStorevik – fiolin, vokal
AnneMarit Bergheim – vokal, gitar, mandolin, tenorgitar

Flere i bandet synger og deler på å gi stemme til sangene. Det vokale samspillet gir en sterk karakter til bandets uttrykk, sammen med poetiske tekster, som små uttrykksfulle dikt. Bandets medlemmer kommer fra ulike deler av norsk musikkliv, og har til sammen brederfaring fra en rekke band og prosjekter innen ulike sjangre.

Hør her!

Utstilling av Karianne Gruer Torp

Konsert med Inger Nordvik

Konsert med Tove Bøygard og Tom Roger Aadland