top of page

program sommer 2024

Ønsker du gode konsertopplevelser i den mest idylliske settingen vi vet om, ta turen og la oss skape magiske øyeblikk og gode minner sammen.

Ved konserter med billett er det betalt inngang i god tid før konsertstart.

Se vår Facebookside for oppdateringer.
Billetter på Ticketmaster dersom ikke noe annet er oppgitt.

 

Blue Simple Effective Communication Infographic-2.png
Magnus-Gronneberg-bilde-e1618163736285.jpg

5. Juli kl 19.00 - Magnus Grønneberg

Kjøp billetter her.

Gjennom over 25 år har Magnus Grønneberg – som vokalist, frontmann og låtskriver turnert land og strand rundt med CC Cowboys og gitt ut over 10 album. I tillegg er det blitt 3 soloalbum, det siste sammen med sin datter Hanna Maria Grønneberg.

 Alene med gitaren vil Magnus fremføre kjente og litt mer ukjente fra hele sin karriere, eller som han selv sier det "slik de er skrevet og spilt ved kjøkkenbordet".

6. Juli kl 19.00 - Banjo-Kari Svendsen

Kjøp billetter her.

Kari kommer til Skåtøy  -  vært der før, selvfølgelig! Gleder seg til å komme tilbake og spelle for fastboende og feriegjestene i sommer!  Kari har spellt 5-strengs banjo og sunget siden 1966 - ble født i Oslo i 1950 - og oppvokst med en glad og viseinteressert pappa - der starta interessen... og seinere inspirert av bla. Pete Seeger.
Var med i landets første bluegrass-gruppe "Christiania Fusel & Blaagress" sammen med Øystein Sunde, Gerd Gudding m.fl...  men, solokarriere fra begynnelsen av 70-tallet  - gitt ut tre solo-plater - spellt banjo på mange artisters utgivelser, alt fra Knutsen og Ludvigsen, Erik Bye og Aage Samuelsen...  bredt spekter... 
fra 1979 til 1989 spillte hun stort sett revyer - alt fra sommerrevy i Tønsberg "Eg ser deg utfor Klubben" til flere Dag Frøland-revyer. Også kjent fra nrk-serien "Borgen skole" som vaktmester Rigmor. De siste tiåra har hun vært visesanger og driftig leder - sammen med Jørn Simen Øverli og Lars Klevstrand - for Josefine visescene i Oslo - de feirer 30-årsjubileum våren 2025! 

Men - spennende nyhet - hun har spellt inn ny LP/CD i vinter - KARI SVENDSEN SPESIAL!  -  tittelen inspirert av far Knut sin yndlingsdram...  den kommer ut i slutten av september.

Repertoaret til Kari er kjente gamle/ikke så gamle folkelige viser, mye humor, revy-viser,  både Alf Prøysen og Alf Cranner er med på den nye plata - og hun er kjent for å få med folk på litt allsang - "bare hvis det er samma medlodi'n..." - som hun sier.

Cocktail 1.jpg

12. Juli kl 19.00 The Cocktail Slippers

Kjøp billetter her.

 

Cocktail Slippers, et eksplosivt liveband med en unik stil, har i årtier begeistret publikum med stadion-rockelåter og ville, visuelle sceneantrekk. Bandet spiller en herlig, forfriskende blanding av garagerock og 70-talls rock med tydelige spark til andre tidsepoker. Det hele pakket inn av et fyrverkeri av en kvintett. «Hunndjevelsk Stjernestøv» skrev Klassekampen etter en konsert med bandet.  

Gled deg til å bli med på Cocktail Slippers' musikalske reise, hvor du kan forvente å bli underholdt og oppslukt av deres unike rockeunivers fra det første gitar-riffet!

18. Juli kl 19.00 - Anita Skorgan Trio

Kjøp billetter her.

Anita Skorgan har med årene blitt en konsertartist av dimensjoner.  Hun har en egen evne til å få oss til å lytte og til å røre oss ved hjerterøttene.

 To strålende musikere, Torbjørn Økland, Jon W Rydningen og Skorgan selv kommer med et lunt og fengende sommerprogram.

 Her er de fineste visene og et delikat utplukk fra en livslang karriere. Det blir også noen gode øyeblikk fra Anitas samarbeid med Ole Paus og Jahn Teigen.

Hun binder det hele sammen med små anekdoter og muntre hverdagsbetraktninger.   

 

Anita Skorgan Trio.

Anita Skorgan

    Jon Willy Rydningen   

        Thorbjørn Økland       

26. Juli kl 19.00 - Valkyrien Allstars

Kjøp billetter her.

Valkyrien Allstars er her til stadighet – Takk og pris!

 

Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk. Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har endt opp med et helt særegent uttrykk de ikke deler med noen. 

Siste studioalbum i rekken «Slutte og byne» vant Spellemannsprisen 2020 i kategorien Vise, og ligner mistenkelig på pop-musikk. For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk. Tittelsporet med samme navn ble raskt nærmest et mantra for folket fra sør til nord, og albumet ble hyllet som utgivelsesårets beste album på de fleste lister med strålende kritikker fra landets største medier. 

Bandet består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses. Både på plate og live vanker energi, inderlighet, og overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill.

Chickenskin music, stig

2. August kl 19.00 - Chicken Skin Music

Kjøp billetter her.

Chicken Skin Music

Låter fra `Ry Cooders Sangbok`

Ry Cooder er en av vår tids store artister, gitarister og ikke minst egen diskografi. På denne konserten blir et utvalg fra Cooders katalog tolket og fremført av noen av landets fremste musikere innen blues, roots, folkemusikk og jazz. Mattis Kleppen er en svært anerkjent bassist, og professor i musikk. Han blander på finurlig vis folkemusikk fra Telemark og blues fra Mali og Mississippi. Mattis har fått både Folkelarm pris for plata `Bassgitar` og vunnet åpen klasse på Landskappleiken 2019 og 2022. Viktor Wilhelmsen er en av landets mest spennende gitarister. Han har en master innen jazz fra Musikkonservatoriet i Trondheim, og jobber med musikk som spenner mellom blues, jazz, rock, nordsamisk joik og afrikansk gitarmusikk. Stig Sjøstrøm er en etterspurt trommeslager. Han har studert jazz og klassisk slagverk i Caen, tradisjonstrommer i Afrika, Second Line i New Orleans og blues o Mississippi. Daniel Eriksen er en av landets mest aktive bluesartister, og har turnert nasjonalt og internasjonalt over flere tiår. To Spellemannspriser, Bluespris på Notodden Bluesfestival, og 2 plass i Internasjonal Blues Challenge i Memphis, sammen med Stig Sjøstrøm.

9. August kl 19.00 - Wild Willow

Kjøp billetter her.

Wild Willow er en trio som har kommet sammen i flerstemt vokalharmoni. Med fele, kontrabass, gitar, trekkspill og ukulele spiller de folk og viser fra flere verdensdeler. Denne kvelden får dere høre en blanding av coverlåter og egne låter. Wild Willow består av: Annika Westgård, Turid Jørgensen Honerud og Ole-Kristian Honerud.

16. August kl 19.00 - Sviskeprinsene

Billetter selges  i døren.

Tradisjon tro, spiller svikseprinsene svisker og slagere i Kaféhagen.

Ønsker du å spille på Skåtøy Kafé? Kontakt oss.

bottom of page