top of page

program Skåtøy Kafè

Ønsker du gode konsertopplevelser i den mest idylliske settingen vi vet om, ta turen og la oss skape magiske øyeblikk og gode minner sammen.

Ved konserter med billett er det betalt inngang i god tid før konsertstart.

Se vår Facebookside for oppdateringer.

midlertidig program 2024:
Billetter på Ticketmaster dersom ikke noe annet er oppgitt.

 


Lørdag 4.mai kl. 18:00 - Fireretters, gin- og ølsmaking.
--- Fullbooket ---
Vi har den store gleden av å invitere til helaften med fire retters middag, gin- og ølsmaking!

Dennis fra Catering Solutions lager mat til oss og bryggere med tilknyting til Skåtøy kommer for å fortelle om sitt arbeid. 

Pris per pers: 590.- 
20-års aldersgrense. 
Påmelding på kaféen eller på telefon (476 29 600), vær raske da det er begrenset antall plasser!

Middagen består av;
Amuse - Pære, parmaskinke og geitost.
Forrett - Grillet paprika vanilje suppe servert i et glass.
Hovedrett - Skåtøypølser med hvitløkspotetmos, grønnsaker og sennepssaus.
Dessert - Karamell iskrem dessertkake

Magnus-Gronneberg-bilde-e1618163736285.jpg

5. Juli kl 19.00 - Magnus Grønneberg

Billettinformasjon kommer.

Gjennom over 25 år har Magnus Grønneberg – som vokalist, frontmann og låtskriver turnert land og strand rundt med CC Cowboys og gitt ut over 10 album. I tillegg er det blitt 3 soloalbum, det siste sammen med sin datter Hanna Maria Grønneberg.

 Alene med gitaren vil Magnus fremføre kjente og litt mer ukjente fra hele sin karriere, eller som han selv sier det "slik de er skrevet og spilt ved kjøkkenbordet".

6. Juli kl 19.00 - Banjo-Kari Svendsen

Billettinformasjon kommer.

Kari kommer til Skåtøy  -  vært der før, selvfølgelig! Gleder seg til å komme tilbake og spelle for fastboende og feriegjestene i sommer!  Kari har spellt 5-strengs banjo og sunget siden 1966 - ble født i Oslo i 1950 - og oppvokst med en glad og viseinteressert pappa - der starta interessen... og seinere inspirert av bla. Pete Seeger.
Var med i landets første bluegrass-gruppe "Christiania Fusel & Blaagress" sammen med Øystein Sunde, Gerd Gudding m.fl...  men, solokarriere fra begynnelsen av 70-tallet  - gitt ut tre solo-plater - spellt banjo på mange artisters utgivelser, alt fra Knutsen og Ludvigsen, Erik Bye og Aage Samuelsen...  bredt spekter... 
fra 1979 til 1989 spillte hun stort sett revyer - alt fra sommerrevy i Tønsberg "Eg ser deg utfor Klubben" til flere Dag Frøland-revyer. Også kjent fra nrk-serien "Borgen skole" som vaktmester Rigmor. De siste tiåra har hun vært visesanger og driftig leder - sammen med Jørn Simen Øverli og Lars Klevstrand - for Josefine visescene i Oslo - de feirer 30-årsjubileum våren 2025! 

Men - spennende nyhet - hun har spellt inn ny LP/CD i vinter - KARI SVENDSEN SPESIAL!  -  tittelen inspirert av far Knut sin yndlingsdram...  den kommer ut i slutten av september.

Repertoaret til Kari er kjente gamle/ikke så gamle folkelige viser, mye humor, revy-viser,  både Alf Prøysen og Alf Cranner er med på den nye plata - og hun er kjent for å få med folk på litt allsang - "bare hvis det er samma medlodi'n..." - som hun sier.

Cocktail 1.jpg

12. Juli kl 19.00 The Cocktail Slippers

Billettinformasjon kommer.

 

Cocktail Slippers, et eksplosivt liveband med en unik stil, har i årtier begeistret publikum med stadion-rockelåter og ville, visuelle sceneantrekk. Bandet spiller en herlig, forfriskende blanding av garagerock og 70-talls rock med tydelige spark til andre tidsepoker. Det hele pakket inn av et fyrverkeri av en kvintett. «Hunndjevelsk Stjernestøv» skrev Klassekampen etter en konsert med bandet.  

Gled deg til å bli med på Cocktail Slippers' musikalske reise, hvor du kan forvente å bli underholdt og oppslukt av deres unike rockeunivers fra det første gitar-riffet!

18. Juli kl 19.00 - Anita Skorgan Trio

Mer informasjon kommer.

Chickenskin music, stig

2. August kl 19.00 - Chicken Skin Music

Billettinformasjon kommer.

Daniel Eriksen, Stig Sjøstrøm, Mattis Kleppen og Viktor Wilhelmsen entrer scenen i Kaféhagen fredag 2. august, før turen går til Notodden Bluesfestival.
Et stjernelag av musikere, som presenterer låter fra Ry Cooders sangbok.

9. August kl 19.00 - Wild Willow

Billettinformasjon kommer.

Wild Willow er en trio som har kommet sammen i flerstemt vokalharmoni. Med fele, kontrabass, gitar, trekkspill og ukulele spiller de folk og viser fra flere verdensdeler. Denne kvelden får dere høre en blanding av coverlåter og egne låter. Wild Willow består av: Annika Westgård, Turid Jørgensen Honerud og Ole-Kristian Honerud.

16. August kl 19.00 - Sviskeprinsene

Billetter selges  i døren.

Tradisjon tro, spiller svikseprinsene svisker og slagere i Kaféhagen.

Ønsker du å spille på Skåtøy Kafé? Kontakt oss.

bottom of page