top of page

Konserter på Skåtøy Kafè

Ønsker du gode konsertopplevelser i den mest idylliske settingen vi vet om, ta turen og la oss skape magiske øyeblikk og gode minner sammen.

Ved konserter med billett er det betalt inngang i god tid før konsertstart.

Se vår Facebookside for oppdateringer.

midlertidig Konsertprogram 2024:
Mer informasjon kommer i løpet av april, så følg med!
Billetter på Ticketmaster dersom ikke noe annet er oppgitt.

 

434406758_338609442530030_4646376025889023628_n.jpg

Lørdag 13. april kl.17:00 - Hjernespinn.

Vi får vi besøk av to trubadurer! 
Duoen Hjernespinn består av musikerne Bård Helgerud og Sondre Stordalen.
I denne konserten får du servert noen utvalgte viser fra den rike norske visetradisjonen, samt en og annen original komposisjon. Musikken bærer preg av at begge musikerne har en forkjærlighet for jazz og musikalsk lekenhet. 
Konsertstart kl 17.00. Gratis inngang, men hatten går rundt.

Knut Reiersrud.jpeg

20. april kl. 19.00 - Knut Reiersrud.

Billetter Kjøpes her.
 

I 45 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum - bokstavelig talt - verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter - både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse. Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sørafrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Tabu Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass - for å få et ekstranummer - på samme konsert....

Knut er en av norges beste instrumentalister, en virtuos på gitar, og en magiker på scenen. Tre store påstander, men som faktisk stemmer, alle tre. Han har gitt ut en rekke plater - både soloalbum og album med diverse konstellasjoner opp gjennom årene, der han har mottatt Spelemannprisen for 3 av dem, i tillegg til andre priser har han også mottatt en Dansk Grammy pris.

Han har spilt med storheter som Dr John, Nina Hagen, Rickie Lee Jones, David Lindley og spilt inn live plater i land som i Nepal og i Iran. Få andre artister kan matche det!

Knut Reiersrud spiller blues, folkemusikk, indisk, afrikansk, i tillegg til å være en fantastisk improvisatør. Med et arsenal av ulike gitarer gir han i sine solokonserter en reise i strengemusikkens geografi.

Med sin enorme erfaring: 18 soloplater, medvirkning på 300 plateutgivelser og turneer på alle verdens kontinenter - er han med sine 62 år nærmest for en levende legende å regne. Med blues i ryggraden - etter læretid i Chicago og New York med folk som Dr John og Buddy Guy - er Knut Reiersrud ALLTID innstillt på levere varene 110 prosent.                 

Vi planlegger mange konserter i sommer, og legger ut så fort de er bekreftet.

Ønsker du å spille på Skåtøy Kafé sommeren 2023? Kontakt oss.

bottom of page